Aanpak en werkwijze - Praktijk Kiyana

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkwijze
Persoonlijke aandacht

Of het nu gaat om een vraag uit je privésfeer of met een issue op je werk, een persoonlijke aanpak staat voorop. Omdat elke vraag zich voordoet in een andere context, lever ik altijd maatwerk.

Direct ervaren

Ik werk graag met de methode van direct ervaren (uit EssentieCoaching®). Dat is een werkzame en eenvoudige werkwijze, waarbij het voelen van wat er is (en de energie die je daarbij ervaart) centraal staat. Veel mensen praten liever over hun weerstand dan dat ze deze ervaren. Toch zal je merken dat alleen het ervaren van je weerstand een gevoel van lucht en bevrijding geeft. De weerstand is je ingang en tegelijk je wegwijzer. Wanneer je zonder omwegen en verhalen eenvoudigweg vóelt, kom je uit bij je oorsprong. Denken, voelen en willen komen dan meer op één lijn.

Een Cursus in Wonderen

Een andere belangrijke inspiratiebron is het boek Een Cursus in Wonderen. “Waarnemen doe je niet met je ogen, maar met je gedachten” is één van aspecten van de Cursus. Anders leren kijken naar jezelf, naar situaties en naar anderen. Gedachten komen voort uit gevoelens, overtuigingen en angsten die door het ego worden onderhouden. Door het ego te doorzien, kan je je weerstanden en oude overtuigingen loslaten. Je gaat je wereld anders ervaren en het lukt je om vertrouwen te ontwikkelen.

       
    
 


     
    
  

   
   

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu