Over Nathalie - Praktijk Kiyana

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nathalie
Een rode draad in mijn leven is de interesse in mensen. In mijn werk als secretaresse en officemanager kwam ik in contact met verschillende groepen mensen. Die interesse in mensen groeide verder na een coachingsopleiding waarbij ik kennismaakte met de mogelijkheden van zelfontplooiing. Ik werd geraakt door wat persoonlijke ontwikkeling met mij deed en raakte gefascineerd door de diepte van het menselijk bestaan.

Het is als een bloem die geboren wordt in een knop en zich langzaam maar zeker steeds verder opent, totdat ze zich toont in al haar pracht en al haar kwetsbaarheid. Het proces van innerlijke ontwikkeling dat ik hiermee vergelijk, heeft mijn leven lichter en vrolijker gemaakt.

Na het doorlopen van mijn eigen proces bleken mijn meest natuurlijke kwaliteiten uitstekend van pas te komen bij het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn begeleiding kenmerkt zich door een zacht, vriendelijk en volhardend sturen naar de innerlijke leiding die iedereen in zich draagt.

Het innerlijk proces is eigenlijk nooit afgerond. Naast het leraarschap ben ik nog steeds een leerling van het leven.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu